CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, July 29, 2009

video
next song.....u know,bosan btl la...knp la daddy x pham2 yg anak dia ni xnk jd lecturer...doshite nk kene g UPM..igtkn issue ni dah abis dah,kenapa la UiTm ni cuti....wat serabut kepala btl la...layan la lagu ni best gak.

Saranghae!!!!


Hr ni.....byk download lagu,ni the best song utk hr ni...title I LOVE U, really2 romantik....teringin nk bg lagu tuk seseorg tp malang nyer calon nyer xde lagi. video

Sunday, July 26, 2009

hApPy ShOpPinG...


Konnichiwa....lama x guna,hehe....today, my family n I g shopping kat jusco S'bn 2...dapat beli bantal 1 sbb lately sakit tengkuk je bila bgn tido...
Pas2 g mkn besar...tp sushi makanan favourite I xde huhu..bTw ok je la...LAYAN!!!!

Saturday, July 25, 2009

My Saturday


Salam....huhu dah lama dah tak update blog ni. hr ni my konon2 pny best buddy kahwin tapi yg CEDIH nyer,dia tak jemput malah lebih teruk lagi tak gitau pun kt I ni...This evening lak my classmate merangkap mmber study since first sem time degree call terkejut bila gi jmptan kahwin anak kawan bapak dia yang rupa-rupanye pengantin lelakinyer ialah si usop sontorian tu...nak wat cmne org tak jemput...best buddy cit taik kucing!!!

By the way sebenarnye nak memperkenalkan anak buah pengarang jantung sy ni.....comel x Muhammad Irfan Ruzain bin Mohd Shahidan bin Mokhtar???
Br je jumpa irfan...huhu terubat rindu tapi dah botak skit cukur bantal org kata...ntah LAYAN!!